Grilyje kepti jautienos šonkauliukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
- Citrinos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Petražolės, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, 2 vienetai
- Jautiena, šonkauliai, 1 kilogramas
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Jautienos šonkaulius įtryniau druska, pipirais, smulkintu baziliku ir petražolėmis, tinka ir džiovinti žalumynai.
Po to šonkaulius apdėjau svogūno žiedeliais, užpyliau aliejų, citrinos sultis ir sojos padažą.
Marinavau apie 12 valandų.
Kepti galime orkaitėje (apie 1 valandą 200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.
» Rašyti komentarą