Grilyje kepti jautienos šonkauliukai

Grilyje kepti jautienos šonkauliukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Petražolės, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Jautiena, šonkauliai, 1 kilogramas
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Jautienos šonkaulius įtryniau druska, pipirais, smulkintu baziliku ir petražolėmis, tinka ir džiovinti žalumynai.
Po to šonkaulius apdėjau svogūno žiedeliais, užpyliau aliejų, citrinos sultis ir sojos padažą.
Marinavau apie 12 valandų.
Kepti galime orkaitėje (apie 1 valandą 200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą