Grilyje kepti eršketo vėrinukai

Grilyje kepti eršketo vėrinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Imbieras, maltas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai, 10 vienetų
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Eršketas, filė, 2 kilogramai
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Mėta, lapeliai, 5 vienetai
  • Sultys, greipfrutų, 150 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Eršketo filė nuplauti, supjaustyti smulkiais gabalėliais ir sudėti į gilų dubenį.
Juoduosius pipirus sumalti ir sudėti į atskirą dubenėlį.
Tada į tą patį dubenėlį su pipirais sudėti imbierą, smulkintus mėtos lapelius, medų, supilti greipfrutų sultis, aliejų ir viską gerai išmaišyti.
Gautu mišiniu užpilti žuvį, įberti druskos, išmaišyti ir palikti 2 val. marinuotis.
Išsimarinavusius žuvies gabaliukus sumauti ant iešmelių ir vartant kepti virš įkaitusių žarijų.
Kepant galima žuvį pašlakstyti likusiu marinatu.
Patiekti karštą su mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aistė
» Rašyti komentarą