Grilyje kepti baklažanai su Čimičiurio padažu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Baklažanai, 1 vienetas
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Žolelės , 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Aliejus, 100 mililitrų
- Baltojo vyno actas, 50 mililitrų
- Česnakai, 4 skiltelės
- Rausvieji svogūnai, 1 vienetas
- Čili, 1 vienetas
- Petražolės, 1 sauja
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Ruošiame baklažanus. Baklažanus išilgai supjaustome plačiomis, maždaug 1 cm storio juostelėmis.
Kiekvieną juostelę apibarstome su druska ir paliekame 15 minučių.
Po tu nuplauname išsiskyrusias sultis ir gerai nusausiname.Apibarstome žolelėmis, pipirais, sutepame aliejumi ir kepame grilyje, kol abi pusės gražiai apskrus.
Ruošiame padažą. Svogūną, česnaką, čili pipirą, petražoles labai smulkiai sukapojame. Galima tai padaryti ir trintuvu.
Pagal skonį dedame druskos, pipirų, įpilame 50 ml baltojo vyno acto, 100 ml. aliejaus.
Viską išmaišome, palaikome šaldytuve nors porą valandų.Galite baklažanus patiekti su savo mėgstamu padažu!
» Rašyti komentarą