Grilyje keptas „Provolone“ sūris

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Batonas, riekės, 3 vienetai
- Raudonėliai, malti, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Raudonieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
- Sūris, Provolone, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Aptepti storą sūrio gabalą aliejumi ir vartant kepti apie 50 sekundžių karštame grilyje.
Storas ilgo batono riekeles paskrudinti karštoje orkaitėje, kad gražiai pagelstų.
Apkeptą sūrį dėti į lėkštę, apibarstyti raudonėliu bei pipirais i patiekti šiltą su skrudintomis batono riekelėmis, chimichurri padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Sūris valgomas tepant jį ant skrudintų batono riekelių.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-21 15:14