Grilyje keptas „Provolone“ sūris

Grilyje keptas „Provolone“ sūris
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Batonas, riekės, 3 vienetai
  • Raudonėliai, malti, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Raudonieji pipirai, malti, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sūris, Provolone, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Aptepti storą sūrio gabalą aliejumi ir vartant kepti apie 50 sekundžių karštame grilyje.
Storas ilgo batono riekeles paskrudinti karštoje orkaitėje, kad gražiai pagelstų.
Apkeptą sūrį dėti į lėkštę, apibarstyti raudonėliu bei pipirais i patiekti šiltą su skrudintomis batono riekelėmis, chimichurri padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Sūris valgomas tepant jį ant skrudintų batono riekelių.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
skanu
2011-11-21 15:14
Labai neblogai gaunasi, tik gaila, kad ta suriuka sunku gauti Didelese maksimose kartais buna, o taip tai specializuotose surio parduotuvese perku. Tik man vietoj ilgo batono labiau ptinka pakept batata