Grilyje keptas argentinietiškas jautienos kepsnys

Grilyje keptas argentinietiškas jautienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Petražolės, smulkintos, 0.5 stiklinės
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautiena, kepsnys, 500 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Sultinys, vištienos, 0.3 stiklinės
  • Raudonieji pipirai, dribsniai, grūsti, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Raudonėliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Supilkite į plastikinį maišelį sultinį, aliejų, citrinos sultis, susmulkintą česnaką, SANTA MARIA raudonėlius, raudonųjų pipirų dribsnius, susmulkintą svogūną, petražoles ir viską gerai pakratykite, kad susimaišytų vientisas chimichurri padažas.
Įtrinkite iš abiejų pusių jautienos kepsnį su 0,25 šaukštelio druskos bei 0,25 šaukštelio juodųjų pipirų.
Tuomet įdėkite kepsnį į maišelį su padažu, uždarykite ir padėkite šaltai bent 30 min. pasimarinuoti.
Nuskuskite bulves ir supjaustykite 0,5 colio storio griežinėliais.
Bulves sudėkite į puodą, suberkite likusią druską, pipirus, užpilkite vandeniu, kad apsemtų, ir virkite, kol bulvės taps minkštos.
Išvirtas bulves sudėkite į dubenį ir apšlakstykite tirpinto sviesto bei alyvuogių aliejaus mišiniu.
Išimkite kepsnį iš padažo, supilkite padažą į puodelį ir pakaitinkite apie 3 min.
Jautienos kepsnį apkepkite vartant grilyje, kol jis gražiai apskrus ir gerai iškeps vidus.
Vartant apkepkite grilyje apie 4 min. virtas bulves.
Iškepusį kepsnį supjaustykite mažesniais gabalėliais ir patiekite su apkeptomis bulvėmis ir pašildytu chimichurri padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą