Grilyje kepta šoninė

Grilyje kepta šoninė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, marinatui, 1
  • Mairūnas, marinatui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Rozmarinas, marinatui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, marinatui, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas, aštrus, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaulienos šoninė, 0,5 cm storio gabalėliai, 10 vienetų
  • Druska
  • Aliejus, marinatui, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu.

Receptą atsiuntė: Janina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rasa
2017-08-08 14:00
Is tikruju, mane nustebino-nemegstu jokiais budais riebios mesos, juo labiau-lasinuku, jeigu pasitaiko saslykuose riebaliukas-feeee) bet ant lauzo/griliaus iskepusi sonine-labai labai skanu, aisku tinkamai iskepta, neperkepta, taciau pakankamai paskrudusi. Ji visai kitokia, nei iprastas saslykas.