Grilyje kepta šoninė

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, marinatui, 1
- Mairūnas, marinatui, 1 arbatinis šaukštelis
- Rozmarinas, marinatui, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, marinatui, 1 vienetas
- Pomidorų padažas, aštrus, marinatui, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaulienos šoninė, 0,5 cm storio gabalėliai, 10 vienetų
- Druska
- Aliejus, marinatui, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Šoninę pabarstykite druska. Marinatui nulupkite česnaką ir svogūną, juos smulkiai sukapokite. Išmaišykite visus marinatui skirtus komponentus, įtrinkite mėsą. Indą su mėsa kelioms valandoms pastatykite į šaldytuvą. Kepkite grilyje vartant ir aptepant marinatu.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-08-08 14:00