Grilyje kepta lašiša

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Kalendra, smulkinta, 2 valgomieji šaukštai
- Paprika, raudonoji, 1 vienetas
- Lašiša, filė, 6 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Druska, košerinė, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 125 gramai
- Baltieji pipirai, malti
- Sultys, laimo, šviežios, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Lašišą įtrinti druska bei baltaisiais pipirais ir apšlaksčius alyvuogių aliejumi vartant apkepti ant grotelių arba 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Keptuvėje išlydyti sviestą, pridėti smulkinto česnako bei paprikos ir kaitinti maišant, kol pasiskleidžia aromatas.
Pridėti kalendros, laimo sulčių ir dar pakaitinti kelias minutes.
Iškeptą lašišą supjaustyti mažesniais gabaliukais, sudėti į lėkštę ir užpilti paruoštu padažu.
Mes valgome šiltą, tačiau labai skanu ir šalta.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-03-03 14:10
laimas-tai citrinos rusis,tik ji zalios spalvos 

2013-03-03 13:33
Labuka o kokios cia sultys tos: "laimo". niekaip neisisaikinu padekit!



2013-03-03 14:21