Griliuje keptos blauzdelės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai
- Paprika, malta, 1 arbatinis šaukštelis
- Vištų blauzdelės, 600 gramų
- Druska
- Čili, džiovintas
- Kečupas, 2 valgomieji šaukštai
- Garstyčių padažas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Į dubenį sudedame kečupą, sutrintą česnaką, garstyčias (geriausia "Dijon"), papriką, čili, druską ir pipirus.
Į dubenį sudedame vištų blauzdeles ir išmaišome.
Marinuotis vištiena turi bent 1 valandą.
Kepame orkaitėje, griliuje ar tiesiog ant laužo. ;-)
Prie vištienos sparnelių puikiai tiks majonezo padažai.
» Rašyti komentarą