Grikių sklindžiai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 1 valgomasis šaukštas
- Grikiai, malti, 200 gramų
- Taukai (kiaulių), tirpinti, 1 valgomasis šaukštas
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 200 gramų
- Pienas, 3 stiklinės
- Druska
- Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
- Mielės, 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
1,5 stiklinės pieno sumaišoma su mielėmis, cukrumi ir šaukštu kvietinių miltų. Viskas palaikoma, kad pakiltų. Tada supilamas likęs pienas, suberiami visi kvietiniai ir grikių miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma. Viską gerai išmaišius, supilamas tirpintas sviestas. Dar sykį tešla pakildoma ir įkaitintuose riebaluose kepami blynai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-08-18 19:29
Labai skanu
Patariu vietoje cukraus pudros deti universaliu prieskoniu ir valgyti su grietine. Pirstukus apsilaizysit

Patariu vietoje cukraus pudros deti universaliu prieskoniu ir valgyti su grietine. Pirstukus apsilaizysit

2009-12-11 13:52