Grikių miltų sausainiukai

Grikių miltų sausainiukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Gvazdikėliai, malti
  • Margarinas, kepimui, 130 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Šokoladas, pieniškas, 70 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Sezamo sėklos, 2 saujos
  • Sultys, obuolių, 50 mililitrų
  • Grikių miltai, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite margariną su cukrumi ir tuomet įmaišykite kiaušinį.
Miltus atskirai sumaišykite su vaniliniu cukrumi, gvazdikėliais, sezamo sėklomis ir ištirpintu šokoladu.
Su šokoladu sumaišytus sausus ingredientus sumaišykite su margarino ir kiaušinių mase bei į tą patį dubenį supilkite obuolių sultis ir vėl viską gerai išmaišykite.
Iš gautos tešlos suformuokite apvaliu sausainiukus ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Kepkite apie 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.
Šie sausainiai labai skanūs dar šilti, tačiau tinka patiekti ir šaltus.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą