Grikių miltų duona su saulėgrąžomis

Grikių miltų duona su saulėgrąžomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grikiai, 100 gramų
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Saulėgrąžos, 50 gramų
  • Kvietiniai miltai, 750 gramų
  • Vanduo, šilto, 315 gramų
  • Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Mielės, sausos, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Grikių kruopas pakepinti sausoje keptuvėje ir sumalti (taip paruošus duona bus aromatingesnė). Galima naudoti ir grikių miltus, bet imti ne ½ puodelio, o apie ¾. Ingredientus sudėti pagal duonkepės rekomendacijas. Kepimo programa „Standart“.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą