Grietiniečiai

Grietiniečiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, 200 gramų
  • Sviestas, minkštas, 50 gramų
  • Cukrus, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 0.5 vieneto
  • Druska
Įdarui:
  • Varškė, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukite su cukrumi iki purumo. Išplakite kiaušinį su druska, grietine ir supilkite į cukraus ir sviesto masę. Kepimo miltelius persijokite su miltais ir suberkite į kiaušinių masę. Išminkykite tešlą, iškočiokite, išspauskite apskritimus.

  2. Įdarui skirtus produktus sumaišykite. Šaukštu dėkite paruošto įdaro ant kiekvieno paplotėlio. Darykite pyragėlius.

  3. Kraštus gerai užspauskite ,susukdami pynutę (arba užspauskite šakute). Grietiniečius sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu ir pašaukite į 200 °C temp. orkaitę. Kepkite 20 min., kol grietiniečiai gražiai paruduos.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
A
2019-04-27 21:51
Puikus receptukas. Ačiū
Taura
2018-03-23 17:44
Labai skanu !