Grietinės padažas su uogomis

Grietinės padažas su uogomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 1 vienetas
  • Cinamonas, 1 gramas
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Cukrus, 30 gramų
  • Likeris, 30 gramų
  • Grietinė, 400 gramų
  • Uogos, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Uogas sutrinti.
Iš apelsino ir citrinos išspausti sultis, nutarkuoti žievelę.
Gautas uogų, vaisių sultis ir žievelę sumaišyti su grietine, cukrumi, cinamonu ir likeriu.
Padažas tinka prie šaltų užkandžių.

Receptą atsiuntė: Inga
» Rašyti komentarą