Grietinėlės desertas su avietėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Aguonos, 2 saujos
- Avietės
- Cukrus, 100 gramų
- Sirupas, aviečių, 1 stiklinė
- Grietinėlė, 30% riebumo, 500 gramų
- Želatina, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Grietinėlę, cukrų bei vanilinį cukrų nuolat maišant pakaitinkite apie 6 min.
Tuomet sudėkite su 2 šaukštais vandens ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, sudėkite vandenyje išmirkintas bei sumaltas aguonas, išmaišykite ir supilstykite masę į 5 formeles.
Masei atvėsus, padėkite formeles bent 4 val. į šaldytuvą.
Desertui sušalus išimkite jį iš formelių, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite aviečių sirupu, papuoškite avietėmis ir patiekite.
Mūsų šeimos Kalėdos, be šio deserto, yra tiesiog neįsivaizduojamos.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-01-04 11:32
Atrodo labai skaniai.........




2021-08-20 12:30