Grietinėlės desertas su avietėmis

Grietinėlės desertas su avietėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Aguonos, 2 saujos
  • Avietės
  • Cukrus, 100 gramų
  • Sirupas, aviečių, 1 stiklinė
  • Grietinėlė, 30% riebumo, 500 gramų
  • Želatina, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Grietinėlę, cukrų bei vanilinį cukrų nuolat maišant pakaitinkite apie 6 min.
Tuomet sudėkite su 2 šaukštais vandens ištirpintą želatiną, gerai išmaišykite, sudėkite vandenyje išmirkintas bei sumaltas aguonas, išmaišykite ir supilstykite masę į 5 formeles.
Masei atvėsus, padėkite formeles bent 4 val. į šaldytuvą.
Desertui sušalus išimkite jį iš formelių, sudėkite į lėkštes, apšlakstykite aviečių sirupu, papuoškite avietėmis ir patiekite.
Mūsų šeimos Kalėdos, be šio deserto, yra tiesiog neįsivaizduojamos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Urtė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Auksinis Kardas
2012-01-04 11:32
Atrodo labai skaniai.........