Greito paruošimo kopūstų salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Česnakai, 1 vienetas
- Kopūstai, 1 vienetas
- Morkos, 5 vienetai
- Saulėgrąžų aliejus, 1 stiklinė
- Actas, 9 proc., 1 stiklinė
- Vanduo, 1 litras
- Druska, 2.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:
kopūstą supjaustyti juostelėmis, morkas sutarkuoti, išspausti česnaką. Vandenį, cukrų, acta, aliejų ir druską supilti į puodą ir užvirinti. Kopūstą, česnaką ir morkas įdėti į plasmasinį indą, gerai išmaišyti, užpilti karštu marinatu. Iš viršaus prispausti lėkštute, kad pasirogytų sultys. Galima valgyti jau po 3-4 valandų. Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-09-27 11:22
ar jos ziemai gali deti i stiklainius
2017-07-05 23:39
Skanu!
2016-08-30 18:18
Gal ir skanu bet tikrai negreitas jei galima valgyti po 3-4 val
)

2015-11-12 15:02
Reikejo greito receptuko.Gavosi tikrai skaniai
2017-10-22 17:39