Greiti koldūnai su padažu

Greiti koldūnai su padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Koldūnai, 1 pakelis
  • Grietinė, 50 gramų
  • Sultinys, vištienos, 1 vienetas
  • Vanduo, virintas
Gaminimo instrukcija:
  1. Koldūnus reikia atšaldyti, o tada kepti keptuvėje apie 10 min.

  2. Padažas: sudekite vištienos sultinį į dubeneli ir sutrinkite. Užvirkite vandenį, sudėkite sutrintą sultinį ir virkite apie 5 min., o tada sudėkite grietinę. tada padažą supilkite į keptuvę ant (apkepusių iki rusvos spalvos) koldūnų.

    Skanaus :)

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Gytis
» Rašyti komentarą