Greitas tortas šventėms

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Abrikosai, džiovinti, 150 gramų
- Cukrus, 200 gramų
- Sausainiai, paprasti, 400 gramų
- Sausainiai, šokoladiniai, 200 gramų
- Varškė, 600 gramų
- Sviestas, 300 gramų
- Razinos, 4 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
1. Razinas ir abrikosus nupilkite verdančiu vandeniu. Abrikosus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2. Kambario temperatūros sviestą išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
3. Varškę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su sviesto mase.
4.Sausainius sulaužykite nedideliais gabalėliais.
5. Visus paruoštus produktus sujunkite į vieną masę ir gerai išmaišykite.
6. Pasiruoškite 24 cm apvalią kepimo formą ir įklokite į ją maistinę plėvelę (įklokite jos ne mažai, tiek, kad būtų galima joje suvynioti tortą).
7.Dabar sukrėskite masę ant plėvelės kepimo formoje, gerai nuspauskite ir laikykite tortą keletą valandų šaldytuve. Sustingęs tortas labai lengvai išsiima iš formos ir iš plėvelės. Skanaus !
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-12-20 20:30
Želatina mano receptūroje šiam tortui - tinginiui visai priklauso! Juk želatina, citrinos žievelė, grietinėlė ir mascarpone tai jau VISAI KITA šio recepto versija
, tarp kitko, taip pat labai skani!

2013-12-20 18:16
zelatinas neirasytas ,ir as dar dedu citrina nutarkuota ,o vietoj sviesto grietineles ,ar maskarpones......
2013-10-27 19:40
Gal ir skanu, bet labai jau riebu...((((((((
2013-08-14 16:54
tiks ir šaukštu, ir blenderiu, svarbu , kad sviestas taptų labai minkštas ir purus
2013-12-20 20:37