Greitas obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1.5 stiklinės
- Obuoliai, rūgštūs, 6 vienetai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Aliejus, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Papildomai reikės:
sviesto kepinmo formai ištepti
riešutų, razinų, cinamono pagal skonį
Kiaušinius ir cukrų gerai išplakti, toliau supilti aliejų, citrinos sultis ir druską ir vėl gerai išplakti, sodą nugesinti actu ir supilti į masę, gerai išplakus maišant supilti miltus. Tešla bus skystoka, bet taip turi būti.
Toliau nusilupti obuolius išimti vidurius ir supjaustuti (obuolį padalinti į keturias dalis ir plaustyti griežinėliais) ir supilti į paruoštą masę. Išmaišius supilti į išteptą kepimo formą. Ant viršaus užbarstyti cinamono.
Kepti 220 temperatūroje 20 - 30 min. Išėmus patikrinti galima su dantų krapštuku aplimpa ar ne, pjaustomas tik šaltas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-30 11:47
galima taip:6 ob,su cukr subarstyt, truputį cinamono.
tešla paprasta:4 kiauš. ,1 stikl. miltų,0,5 stikl vand.
tešlos puse pilt apačioj , dabar obuoliai jau gabaliukais ir su cukr ir su cinamonu, paskui likusią tešlą ant ob. SKANAUS!
tešla paprasta:4 kiauš. ,1 stikl. miltų,0,5 stikl vand.
tešlos puse pilt apačioj , dabar obuoliai jau gabaliukais ir su cukr ir su cinamonu, paskui likusią tešlą ant ob. SKANAUS!
2011-09-30 11:49