Greitas ir skanus obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 1 stiklinė
- Obuoliai, tarkuoti, 6 vienetai
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Varškė, pakeliais, 1 vienetas
- Sviestas, 100 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Pirmiausia ištirpiname sviestą.
Nuėmus dubenį, kuriame lydėme sviestą, įpilame stiklinę cukraus ir išmaišome.
Tada įdedame varškę ir kepimo miltelių ir taip pat išmaišome.
Paskui įmušame kiaušinius, išmaišome, suberiame miltus ir viską sumaišome.
Masę pilame į aliejumi išteptą skardą.
Ant viršaus sudedame burokine tarka sutarkuotus obuolius.
Kepame orkaitėje, 180-190 laipsnių karštyje apie 40 minučių.
Likus dešimčiai minučių obuolius galima apibarstyti cinamonu.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-13 23:11
Dar galiu rekomenduoti obuolių pyraga: pokelis sviesto(|200gr.) 2 stkl. milt, 1 arb.š. kėlimo miltelių. Viską išmaišius padėti į šaldytuvą pusei val. šešis didelius obuolius su puse stkl. cukraus ir 50gr. sviesto trumpam pakepti, pabarstyti vaniliniu cukrum ir paskui didesne tešlos dalį dėti ant dugno, paskui kepintus obuolius, o paskui kitą dalų tešlos. Ant iškepto pyrago galima pabarstyti migdolų drožlių ar dar ko kors, priklauso nuo jūsų fantazijos. Pyragas labai gardus ir...sveikas,greitai paruošiamas. Rekomenduoju išsikepti

2011-10-03 19:27
reikia pameginti 

2011-10-03 19:08
labai skanus piragas norisi dar ir dar jo.



2011-10-01 11:28
Reiktu pabandyt, bet obuolius geriau pjiaustiti negu tarkuoti. 

2012-10-14 09:51