Greitas ir skanus obuolių pyragas

Greitas ir skanus obuolių pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Obuoliai, tarkuoti, 6 vienetai
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Varškė, pakeliais, 1 vienetas
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Pirmiausia ištirpiname sviestą.
Nuėmus dubenį, kuriame lydėme sviestą, įpilame stiklinę cukraus ir išmaišome.
Tada įdedame varškę ir kepimo miltelių ir taip pat išmaišome.
Paskui įmušame kiaušinius, išmaišome, suberiame miltus ir viską sumaišome.
Masę pilame į aliejumi išteptą skardą.
Ant viršaus sudedame burokine tarka sutarkuotus obuolius.
Kepame orkaitėje, 180-190 laipsnių karštyje apie 40 minučių.
Likus dešimčiai minučių obuolius galima apibarstyti cinamonu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Aušrinė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
rasuole
2012-10-14 09:51
nuostabus gavosi
Dainora
2012-10-13 23:11
Dar galiu rekomenduoti obuolių pyraga: pokelis sviesto(|200gr.) 2 stkl. milt, 1 arb.š. kėlimo miltelių. Viską išmaišius padėti į šaldytuvą pusei val. šešis didelius obuolius su puse stkl. cukraus ir 50gr. sviesto trumpam pakepti, pabarstyti vaniliniu cukrum ir paskui didesne tešlos dalį dėti ant dugno, paskui kepintus obuolius, o paskui kitą dalų tešlos. Ant iškepto pyrago galima pabarstyti migdolų drožlių ar dar ko kors, priklauso nuo jūsų fantazijos. Pyragas labai gardus ir...sveikas,greitai paruošiamas. Rekomenduoju išsikepti
agnyte
2011-10-03 19:27
reikia pameginti
ieva
2011-10-03 19:08
labai skanus piragas norisi dar ir dar jo.
Lotuke:]
2011-10-01 11:28
Reiktu pabandyt, bet obuolius geriau pjiaustiti negu tarkuoti.