Greipfrutų šerbetas su šampanu

Greipfrutų šerbetas su šampanu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Putojantis vynas, saldus, 0.3 stiklinės
  • Sultys, greipfrutų, šviežiai spaustos, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Sultis, šampaną ir medų gerai išplakame, supilama į šalčiui atsparų indą ir bent 8 valandoms padedame į šaldymo kamerą.
Po 8 valandų išimame šerbetą iš šaldymo kameros ir gerai sutriname.
Sutrynus bent 2 valandoms padedame į šaldymo kamerą.
Po 2 valandų suformuojame kamuoliukus, dedame į dubenėlius, papuošiame vaisiais bei uogomis ir patiekiame.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Jolita
» Rašyti komentarą