Greipfrutų kremas su vaisiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 1 vienetas
- Citrinos, 1 vienetas
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Greipfrutai, 2 vienetai
- Lazdyno riešutai, smulkinti, 3 valgomieji šaukštai
- Medus, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 250 mililitrų
- Želatina, tirpinta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Nulupkite greipfrutus ir atskirkite nuo minkštimo karčiąsias plėveles.
Grietinę išplakite su cukrumi, medumi, nutarkuota citrinos žievele bei šviežiai išspaustomis citrinos sultimis.
Į išplaktą grietinės masę sudėkite greipfrutų minkštimą, supilkite ištirpintą želatiną ir išmaišykite.
Paruoštą kremą supilstykite į deserto indelius ir dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.
Prieš patiekdama papuoškite apelsino ar greipfruto skiltelėmis, pabarstykite smulkintais lazdynų riešutais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą