Gražgarstės salotos su lašiša, kietuoju sūriu ir garstyčių padažu

Gražgarstės salotos su lašiša, kietuoju sūriu ir garstyčių padažu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gražgarstė, 100 gramų
  • Šaltai rūkyta lašiša, 50 gramų
  • Pomidorai, vyšniniai, 20 gramų
  • Sūris, kietasis, 20 gramų
  • Citrinos, 0.5 vieneto
  • Kedrų riešutai, 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Garstyčios, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Per pusę perpjautus mažuosius pomidorus ir nedideliais gabalėliais supjaustyti lašišą sudėti ant švarių, nusausintų gražgarstės lapelių.

  2. Ant viršaus suberti šiaudeliais pjaustytą kietąjį sūrį ir lengvai pakepintus kedro riešutus.

  3. Atskirai sumaišyti skystą medų, garstyčias, druską, aliejų, citrinos sultis ir užpilu pašlakstyti salotas.

  4. Papuošti citrinos rieklėmis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą