Graikiškas kalafijoro apkepas

Graikiškas kalafijoro apkepas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Grietinėlė, 200 gramų
  • Pienas, 200 gramų
  • Druska
  • Aliejus, kepimui
  • Žiediniai kopūstai, apie 2 kg, 1 vienetas
  • Mėsa, rūkyta, 200 gramų
  • Grybai, įvairūs, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Patiekalas 5-6 žmonėms.

Kalafijorą išverdame (tik neperverdame) kartu su morkom, atidedam ataušti, tuo tarpu apkepam smulkiai supjaustytus svogūnus, rūkytą mėsytę, morkas, grybus. Grietinėlę sumaišytą su miltais užverdam, užvirus sudedam pusę, t.y. 100 gr. sūrio ir sumaišom, tik neverdam. Imam didelį indą, viska gerai išmaisom, jei reikia, dedam druską, pipirus, išmaišę viską sudedam į didelę skardą, gražiai išlyginam, apibarstom likusiu sūriu. Kepam 190 laipsnių, 40-60 min., kol apskrus.

Receptą atsiuntė: Jūratė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jurate
2011-04-18 13:05
Ruta...gali det bet kokia,kokia jums patinka,as dedu sonine..,o vietoj grybu- na nezinau,galima visai ju nedet,gal tada daugiau surio dekit...
RUTA
2011-04-18 00:13
kokia rukyta mesa labiausiai tinka siam patiekalui? ir ka galima deti vietoj grybu
jurate
2010-09-05 20:10
Vaiva..i sveikatyte...
Vaiva
2010-09-05 15:56
Gavosi nerealiai skaniai, tik gal suri reiketu kiek veliau uzbarstyti.Aciu uz recepta.
Julita.
2010-06-22 12:37
Liuks! Tikrai labai skanus gavosi, tikrai neapsigausit!