Graikiškas kalafijoro apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1.5 valgomojo šaukšto
- Grietinėlė, 200 gramų
- Pienas, 200 gramų
- Druska
- Aliejus, kepimui
- Žiediniai kopūstai, apie 2 kg, 1 vienetas
- Mėsa, rūkyta, 200 gramų
- Grybai, įvairūs, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Patiekalas 5-6 žmonėms.
Kalafijorą išverdame (tik neperverdame) kartu su morkom, atidedam ataušti, tuo tarpu apkepam smulkiai supjaustytus svogūnus, rūkytą mėsytę, morkas, grybus. Grietinėlę sumaišytą su miltais užverdam, užvirus sudedam pusę, t.y. 100 gr. sūrio ir sumaišom, tik neverdam. Imam didelį indą, viska gerai išmaisom, jei reikia, dedam druską, pipirus, išmaišę viską sudedam į didelę skardą, gražiai išlyginam, apibarstom likusiu sūriu. Kepam 190 laipsnių, 40-60 min., kol apskrus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-04-18 00:13
kokia rukyta mesa labiausiai tinka siam patiekalui? ir ka galima deti vietoj grybu
2010-09-05 20:10
Vaiva..i sveikatyte... 

2010-09-05 15:56
Gavosi nerealiai skaniai, tik gal suri reiketu kiek veliau uzbarstyti.Aciu uz recepta.
2010-06-22 12:37
Liuks! Tikrai labai skanus gavosi, tikrai neapsigausit!



2011-04-18 13:05