Graikiškas apkepas su kopūstais

Graikiškas apkepas su kopūstais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 3 vienetai
  • Česnakai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
  • Kopūstai, 1 kilogramas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiauliena, 400 gramų
  • Feta sūris, 150 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti gabaliukais. Svogūną ir česnaką susmulkinti. Nuskusti morką ir bulves, supjaustyti. Keptuvėje įkaitinti du šaukštus aliejaus ir apkepinti mėsą. Įdėti svogūnus su česnaku, kepti dar kelias minutes. Apibarstyti druska, pipirais, kapotais žalumynais ir sudėti į kepimo indą. Su dviems šaukštais aliejaus apkepinti bulves ir morkas, sudėti prie mėsos. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, įpilti kelis šaukštus vandens ir patroškinti 10 min., tuomet sudėti į kepimo indą su kitais produktais. Išmaišyti. Jei reikia, įberti dar prieskonių. Apibarstyti smulkintu fetos sūriu, apšlakstyti aliejumi ir pašauti į 180 laipsnių orkaitę. Kepti 30 min. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą