Graikiška spanakopita

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Krapai, pjaustyti, 1 sauja
- Porai, pjaustyti, 2 vienetai
- Svogūnai, nedideli, supjaustyti, 2 vienetai
- Špinatai, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Feta sūris, 300 gramų
- Druska
- Aliejus
- Tešla, sliuoksniuota, lapai, 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Jei šv. špinatai, reikia puode apvirt. Be vandens, truputį aliejuje, jei šaldyti - nereikia. Jie sudedam į didelį dubenį, sukraunam viską kas surašyta recepte, išmaišom, tiesa, sūrį supjaustom kubeliais. Imam kepimui indą, ištepam su trupučiu sviesto, dedam pirmą tešlos lapą. Sudedam įdarą, užmetam antrą. Gražiai apspaudinėjam, supjaustom gabaliukais, aptepam kiaušinio tryniu. Ir šaunam į orkaitę. 190. apie 35 min. Skanaus visiems.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-06-29 20:40
As dirbu graiku restaurant 6 metus ir mes taip nedarom svogunus ir porus apkepini ant svieto ir truputy aliejaus..ant silpnos ugnies kai iskepa sudedi spinatus ir krapus ir nukeli nuo ugnies ir gerai ismaisai ir uzdengi puoda kad suminkstetu spalva ir kvapas islieka tada sudedi feta ir pakaitini truputy tada vynioji I formas arba ikepumo skarda mes taip darom su graikais bet juk nevisur vienodai kiekvienas pagal savo ir tikrai labai skanu
2014-06-29 10:38
Cia tai jau tikrai kepta ne is sluoksniuotos teslos.....
2011-01-26 19:23
Kotryna..jei jau tau tokie ziaurussss spinatai ir neskanus,tai ko lendi i sio recepto puslapi...



2011-01-25 21:33
Reda..
,labai teisingai parasei...aciukas.. 


2015-08-10 19:16