Graikinių riešutų ir razinų pyragas

Graikinių riešutų ir razinų pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 360 gramų
  • Graikiniai riešutai, 200 gramų
  • Kakava, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Šokoladas, juodasis, 100 gramų
  • Sviestas, 350 gramų
  • Razinos, 200 gramų
  • Romas, 4 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Šokoladas, baltasis, 100 gramų
  • Džemas, Jūsų mėgstamų uogų, 8 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite 150 g sviesto, 180 g cukraus pudros ir kiaušinius.
Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir viską gerai išmaišykite.
Gautą tešlą supilkite į sviestu pateptą kepimo skardą (turi gautis plonas sluoksnis) ir kepkite apie 15 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškepus trečdalį pyrago sutrupinkite į dubenį.
Trupinius sumaišykite su 200 g sviesto, 180 g cukraus pudros, kakava, razinomis, grūstais graikiniais riešutais, romu bei 4 v. š. mėgstamų uogų džemo.
Likusį pyragą supjaustykite siaurais pailgais stačiakampiais, aptepkite uogų džemu ir sudėkite ant viršaus pasigamintą razinų, riešutų bei pyrago trupinių masę.
Viską aptepkite tirpintu juoduoju bei baltuoju šokoladu ir palikite, kad viskas gerai sustingtų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aušra
» Rašyti komentarą