Goong Bao vištiena

Goong Bao vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 340 gramų
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Aitriosios paprikos, apytikriai, pagal skonį, 2 vienetai
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Maltas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
  • Žemės riešutai, 0.75 stiklinės
Padažui:
  • Balzaminis actas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Medus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Baltas vynas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Šviesusis sojų padažas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Krakmolas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Vanduo, 0.25 stiklinės
Marinatui:
  • Sojos padažas, šviesus, 2 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Baltasis sausas vynas, 1 valgomasis šaukštas
  • Druska, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti mėsą gabalėliais ir sumaišyti su marinatui skirtais ingredientais: 2 v.š. sojų padažo, 2 v.š. krakmolo, 1 v.š. vyno ir druska. Atidėti.

  2. Sumaišyti padažui skirtus ingredientus: 2 a.š. balzaminio acto, 1 a.š. medaus, 1 a.š. vyno, 2 a.š. sojų padažo, 0,5 a.š. krakmolo, 1/4 stiklinės vandens) ir maišyti, kol krakmolas ištirps.

  3. Dėti vištieną ir smulkintas aitriąsias paprikas į keptuvėje įkaitintą aliejų ir gerai apkepti. Tuomet sudėti smulkintą česnaką ir riešutus. Supilti visą padažą ir kepti, kol pradės burbuliuoti.

  4. Patiekti su ryžiais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą