Gnocchi di Parmigiano

Gnocchi di Parmigiano
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Muskatas, riešuto, tarkuoto
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Pienas, 1 litras
  • Parmezano sūris, tarkuotas, 100 gramų
  • Druska
  • Sviestas, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Ištirpinti 100 g sviesto, ataušinti. Į didelį indą (ruošiau didelėje nesvylančioje keptuvėje) supilti pieną, sviestą, tada maišant suberti miltus. Vieną po kito įmušti kiaušinius, gerai išmaišant. Suberti pusę tarkuoto sūrio, druską, muskato riešutą ir juoduosius pipirus. Išmaišyti ir puodą statyti ant vidutinės ugnies, užvirinti ir 10 minučių kaitinant maišyti. Gautą masę paskleisti apie 1 cm storio sluoksniu ant lentelės ar kepimo popieriumi iškloto stalo ir leisti atšalti. Su sausainių formele išspausti formeles, dėti į sviestu išteptą kepimo indą, pabarstyti likusiu sūriu, sukaišioti 50 g mažais gabaliukais supjaustytą sviestą ir kepti 200° C įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 minučių.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Agne
2012-09-29 09:31
Kas cia per gnocchi be bulviu?))))))
vaida
2012-07-07 00:51
gal kas bandet gamint?
Sudominta :D
2011-08-21 16:21
Na manau gal ce turejo buti 200 C. kaip manai rasytoja
!
2010-08-27 21:37
"uberti pusę tarkuoto sūrio", būtų malonu,jei viso surio kieki parašytumėte
Deivydasas
2010-06-22 15:31