Glazūruoti sausainiukai


- Citrinos, ekstraktas, 0.25 arbatinio šaukštelio
- Cukraus pudra, 3 stiklinės
- Margarinas, 0.5 stiklinės
- Vanilė, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Pienas, 0.25 stiklinės
- Kepimo milteliai, 1.25 arbatinio šaukštelio
- Pabarstukai
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros ir išklokite kepimo popieriumi dvi kepimo skardas.
Dideliame dubenyje, su mikseriu, dideliu greičiu 3-4 min. paplakite kiaušinius.
Kitame dideliame dubenyje šluotele išmaišykite miltus, 1 stiklinę cukraus pudros ir kepimo miltelius.
Sumaišytus sausus ingredientus suminkykite su minkštu margarinu ir palengva įmaišykite išplaktus kiaušinius bei 2 šaukštelius vanilės ir 0,25 šaukštelio citrinos ekstraktus.
Iš tešlos suformuokite rutuliukus ir sudėkite ant kepimo skardos.
Kepkite apie 12-14 minučių arba, kol labai lengvai paruduos.
Tuo tarpu pasiruoškite glazūrą. Vidutinio dydžio dubenyje šluotele suplakite likusias 2 stiklines cukraus pudros, pieną ir 1 šaukštelį vanilės ekstrakto.
Šiek tiek pravėsusius, iškeptus sausainiukus aptepkite pasiruošta glazūra, apibarstykite spalvotais pabarstukais ir palikite, kad glazūra sustingtų.
Skanaus.