Gitanos žagarėliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 140 gramų
- Vanilė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 450 gramų
- Soda, 1 gramas
- Aliejus, (virimui)
- Grietinė, 140 gramų
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su cukrumi bei vanile, įdėti su soda sumaišytos grietinės, kvietinių miltų ir užminkyti tešlą.
Paruoštus žagarėlius dėti į įkaitintą aliejų ir virti tol, kol paruduos.
Paskui sudėti į indą ir apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-07 17:07
Super skanus! Siek tiek daugiau miltu dejau
2014-05-10 21:12
na ir prajuokino sodos 1 gramas....
2014-03-03 02:18
jau taip išgirti,o man niekuo neįpatingi.gal kažką netaip darau?visko pagal receptą įdedu(kur gramai,tai stikline,pvz.miltų-2,5stiklinės) ir man neina minkyt tešlos(per skysta),tada dadedu miltų(dar kokia stiklinę),kad minkyt galėčiau ir man jie kietoki gaunasi.patarkit,kaip teisingai daryt?
2013-11-06 09:04
Labai skanus,aciu uz recepta...
2017-12-19 16:23