Girti čeburėkai

Girti čeburėkai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, malta, riebi, 1 arbatinis šaukštelis
  • Svogūnai, 3 galvos
  • Vanduo, 1 stiklinė
Tešlai:
  • Kvietiniai miltai, 7 stiklinės
  • Vanduo, verdantis, 2 stiklinės
  • Kiaušiniai, 6 vienetai
  • Degtinė, 100 gramų
  • Druska, 1
Gaminimo instrukcija:
  1. Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome.

  2. Sudedm likusius miltus ir išminkome tešlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko. Svogūnus supjaustome kubeliais sudedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais. Suformuojame čeburekus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.


    Skanaus.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą