Girti čeburėkai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Mėsa, malta, riebi, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnai, 3 galvos
- Vanduo, 1 stiklinė
- Kvietiniai miltai, 7 stiklinės
- Vanduo, verdantis, 2 stiklinės
- Kiaušiniai, 6 vienetai
- Degtinė, 100 gramų
- Druska, 1
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Dvi stiklines miltų užpilame dviem stikliniais verdančio vandens. Išmaišome. Sudedam kiaušinius, įpilam degtinę, išmaišome.
Sudedm likusius miltus ir išminkome tešlą. Paliekame tešla pastovėti valanda laiko. Svogūnus supjaustome kubeliais sudedam į faršą, supilame vandenį, pagardiname druska, pipirais. Suformuojame čeburekus ir kepame dideliam aliejaus kiekį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą