Giedrės šašlykai

Giedrės šašlykai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiauliena, 3 kilogramai
  • Kefyras, 2 litrai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Mėsą supjaustyti nedideliais gabaliukais, pabarstyti pipirais.
Svogūnus supjaustyti griežinėliais ir sumaišyti su mėsa. Viską užpilti kefyru, uždengti indą ir palikti šaldytuve per naktį. Likus 30-45 min. iki kepimo, pabarstyti druska. Mėsą sunerti ant iešmų ir kepti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Giedrė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
O Zėniau
2022-02-22 16:07
Kokia ta mėsa? Ar tai sausa nugarinė,mentė ar normali sprandinė, kuri ir yra tikras šašlykas. Aš irgi galiu parašyt ,,mėsa", o kept lašinius
Tomas
2013-08-24 00:28
Puikus saslykai gavosi - minksti, sultingi. Tikrai rekomenduoju!