Geltonųjų ir šparaginių pupelių užkandis

Geltonųjų ir šparaginių pupelių užkandis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pupelės, geltonos, 300 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Šparaginės pupelės, 300 gramų
  • Sūris, 100 gramų
  • Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pupeles apvirti, kol suminkštės. Ketuvėje pakepinti smulkiai pjaustytą svogūną pakepinti aliejuje, suberti pupeles bei džiūvėsėlius, pagardinti druska ir piprais.

  2. Į kepimo indą sudėti pupeles, pabarstyti sūriu ir kepti orkaitėje 180°C temperatūroje, kol išsilydys sūris.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Martyna
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita
2015-08-05 19:30
Labai skaniai gavosi! Super receptukas