Gėlių simfonija

Gėlių simfonija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Špinatai, 1 sauja
  • Braškės, 10 vienetų
  • Mocarela sūris, 100 gramų
  • Gražgarstė, lapeliai, 14 vienetų
  • Našlaitės, žiedai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:

Užpilui:
4 šaukštai alyvų aliejaus
2 šaukšteliai “Gorgonzola” sūrio
1 šaukštelis citrinos sulčių
2 šaukšteliai smulkintų lazdyno riešutų

Špinatų ir gražgarstės lapelius nuplaukite ir sudėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite per pusę perpjautas braškes, pasmulkintą mozarelos sūrį, papuoškite našlaičių žiedais ir užpilkite užpilu.

Užpilui alyvų aliejų gerai sumaišykite su sūriu ir citrinos sultimis, sudėkite smulkintus riešutus.

Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2010-12-21 10:06
PASAKA SALOTYTES
aina
2010-10-19 19:15
na jus ir atsilike.... apie bulves, mesa ir krapus ir tezinot labai skanu
rieShutine
2010-10-19 14:57
Wow. Kaip gurmanishka ir ishradinga!!!! 10+
S
2010-07-20 19:15
apie kaparelius jau seniai yra zinoma ir juos daug kas valgo, tai yra aisku o k:
Laura
2010-06-13 21:00
O nejuokinga kai zmones valgo kaparelius? Ar jie irgi kelia juoka? Tai gal ir safranas dar juokingas?