Gėlių simfonija

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Špinatai, 1 sauja
- Braškės, 10 vienetų
- Mocarela sūris, 100 gramų
- Gražgarstė, lapeliai, 14 vienetų
- Našlaitės, žiedai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
Užpilui:
4 šaukštai alyvų aliejaus
2 šaukšteliai “Gorgonzola” sūrio
1 šaukštelis citrinos sulčių
2 šaukšteliai smulkintų lazdyno riešutų
Špinatų ir gražgarstės lapelius nuplaukite ir sudėkite į lėkštes, ant viršaus uždėkite per pusę perpjautas braškes, pasmulkintą mozarelos sūrį, papuoškite našlaičių žiedais ir užpilkite užpilu.
Užpilui alyvų aliejų gerai sumaišykite su sūriu ir citrinos sultimis, sudėkite smulkintus riešutus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-10-19 19:15
na jus ir atsilike.... apie bulves, mesa ir krapus ir tezinot
labai skanu 


2010-10-19 14:57
Wow. Kaip gurmanishka ir ishradinga!!!! 10+
2010-07-20 19:15
apie kaparelius jau seniai yra zinoma ir juos daug kas valgo, tai yra aisku o
k:


2010-06-13 21:00
O nejuokinga kai zmones valgo kaparelius? Ar jie irgi kelia juoka? Tai gal ir safranas dar juokingas?
2010-12-21 10:06