Gaspadoriškas jautienos kepsnys

Gaspadoriškas jautienos kepsnys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Garstyčios, 3 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautiena, 400 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
  • Actas, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Prieskoniai, kepsnių
Gaminimo instrukcija:

Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame.
Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti.
Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
AAAA
2011-11-04 18:36
As tik i paveksliuka pazieti ggaliu nes jau nepamenu kada ka valgiau tokio. Isskyrus bulves
Aurimas
2011-09-18 09:56
Puikiai viskas gavosi , dariau is jautienos sprandines ir su bulviu kose , super - dieviskas skonis
Aurimas
2011-09-17 14:58
Labai skaniai atrodo , siandien bandysiu , ryt ivertinsiu
Namu seimininke
2011-08-22 16:28
Patarimas,kad nenukristu dziuveseliai,paprasciausiai darykite viska atvirksciai pirma voliokite i dziuveselius paskui i kiausini ir vel i dziuveselius tada niekada nenukris Na bent man nenukrenta
as
2011-03-02 19:37
ir man dziuveseliai nukrito bekepant o taip skaniai atrode...gal nusausint i ranksluosti vienkartini reikia kepsniukus pries voliojant?..