Gaspadoriškas jautienos kepsnys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Garstyčios, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Jautiena, 400 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 0.5 stiklinės
- Actas, 2 valgomieji šaukštai
- Vanduo, 2 stiklinės
- Prieskoniai, kepsnių
Gaminimo instrukcija:
Jautieną supjaustome norimo dydžio kepsniais ir užmarinuojame.
Marinatas: žiedeliais supjaustome svogūną, užpilame actu, vandeniu, dedame garstyčias, maltus juoduosius pipirus, prieskonius ir išmaišome. Mėsą panardiname marinate ir maždaug po paros galime kepti.
Kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose pavoliotus kepsnelius kepame aliejuje, kol gražiai apskrunda. Šalia patiekti bulvių košės su spirgučiais bei šviežių daržovių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-09-18 09:56
Puikiai viskas gavosi , dariau is jautienos sprandines ir su bulviu kose , super - dieviskas skonis 

2011-09-17 14:58
Labai skaniai atrodo , siandien bandysiu , ryt ivertinsiu 

2011-08-22 16:28
Patarimas,kad nenukristu dziuveseliai,paprasciausiai darykite viska atvirksciai pirma voliokite i dziuveselius paskui i kiausini ir vel i dziuveselius tada niekada nenukris
Na bent man nenukrenta 


2011-03-02 19:37
ir man dziuveseliai nukrito bekepant
o taip skaniai atrode...gal nusausint i ranksluosti vienkartini reikia kepsniukus pries voliojant?..

2011-11-04 18:36