Gaspadoriaus užkanda

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Juoda duona, riekės, 6 vienetai
- Rauginti agurkai, 4 vienetai
- Degtinė
Gaminimo instrukcija:
Gaspadoriaus užkanda, tai įprasta užkanda prie degtinės Lietuvos kaimuose. Lašiniai, svogūnas papjaustomi ant lentelės. Šalia padedama agurkai ir duona.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-06-27 15:03
O čia tai receptas šedevras
2015-06-20 20:38
kas cia per nesamone?
2013-10-04 22:32
Tikra teisybe - kaip sake Gurmanas: Su tokia uzkanda ir litra galima istvatinti
Jokiu cia alkoholizmu - taip musu senoliai spaudima ir vaisinguma gerindavo
k:
oku2:


Jokiu cia alkoholizmu - taip musu senoliai spaudima ir vaisinguma gerindavo




2013-10-01 17:14
Atostogavome prie plateliu ezero vienoje sodyboje, tai seimininkai pavaisino tikra zemaitiska naminuke, labai skanu buvo uzsikasti lasinukais, svogunais, raugintais agurkliukais bei juoda duona, dar labai skanu buvo valgyti cibulyne ir ragauti su naminuke.Liuks zemaitiski patiekalai 

2016-04-14 10:46