Gaspadoriaus užkanda

Gaspadoriaus užkanda
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Juoda duona, riekės, 6 vienetai
  • Rauginti agurkai, 4 vienetai
  • Degtinė
Gaminimo instrukcija:

Gaspadoriaus užkanda, tai įprasta užkanda prie degtinės Lietuvos kaimuose. Lašiniai, svogūnas papjaustomi ant lentelės. Šalia padedama agurkai ir duona.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
vacys
2016-04-14 10:46
Tai pasakiska uzkanda,netiksos isbandykit.
Va tai tau
2015-06-27 15:03
O čia tai receptas šedevras
jm
2015-06-20 20:38
kas cia per nesamone?
(anonimas)
2013-10-04 22:32
Tikra teisybe - kaip sake Gurmanas: Su tokia uzkanda ir litra galima istvatinti
Jokiu cia alkoholizmu - taip musu senoliai spaudima ir vaisinguma gerindavo k: oku2:
buves zmaitijoje
2013-10-01 17:14
Atostogavome prie plateliu ezero vienoje sodyboje, tai seimininkai pavaisino tikra zemaitiska naminuke, labai skanu buvo uzsikasti lasinukais, svogunais, raugintais agurkliukais bei juoda duona, dar labai skanu buvo valgyti cibulyne ir ragauti su naminuke.Liuks zemaitiski patiekalai