Garuose troškinta kiauliena ir daržovės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 8 vienetai
- Morkos, 1 vienetas
- Kiaulienos išpjova, 2 vienetai
- Druska
- Prieskoniai, įvairūs
- Žiediniai kopūstai, 200 gramų
- Brokoliai
Gaminimo instrukcija:
Į specialų garuose troškinantį puodą apatiniame inde supilti vandenį ir įberti 1 arbatinį šaukštelį druskos.
Viršutiniame inde sudėti mėsą ir troškinti 20 min.
Supjaustyti bulves į 4 dalis, morkas griežinėliais, išskaidyti galvutėmis brokolius bei žiedinius kopūstus.
Patroškinus mėsą, sudėti bulves, morkas, truputį apiberti džiovintų daržovių mišiniu ir troškinti 15 min.
Tada sudėti žiedinius kopūstus, brokolius ir troškinti dar apie 10 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-11-15 13:41
Siaip i garpuodi negalima saldytu darzoviu ar mesos det, viska reikia atsildyti pries - taip instrukcijoj nurodyta 

2014-01-13 13:43
Labai skanu, labai sveika, tiesiog reikia pasitelkti fantazija ir ismokti dirbti su garpuodziu, nes kolkas receptu mazokai, bet viskas imanoma. Be to sveika ir tokioms storasiknems kaip jums ypac gerai mesti antsvori nes man jau baisu skaityti kokios didzios seimininkes jus esat su 40KMI indeksu, pirkit garpuodi darykit vistiena su darzovem ir meskit lasinius atsibodot rimtai moterys susiimkit!
2011-04-08 18:47
daznai virdavau be druskos ,be riebalu ant vandans darzoves kartu su mesa,nerudyjancio plieno puoduose,visi produktai turedavo savo skoni,,dabar nusipirkau atkira istatoma i puoda inda ir bandysiu virti vadinama ant garu,,teturiu:mesa,puse kopusto,morku ir bulviu,,valgyt noriu gausis skaniai 

2010-12-06 19:12
labai jau ilgas virimas, jokiu vitaminu nelieka
2015-08-29 20:57