Garstyčių padažas su obuoliais

Garstyčių padažas su obuoliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Gvazdikėliai, 2 vienetai
  • Juodieji pipirai, malti
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Actas, obuolių, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Obuolius nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir, įpilus truputį vandens, patroškinti. Troškinti neilgai, kad obuolių gabaliukai nesuirtų.
Svogūnus susmulkinti ir sumaišyti su obuoliais, sudėti pomidorų pastą, actą, cukrų, garstyčias, pasūdyti, įberti pipirų ir įmesti gvazdikėlius.
Troškinti gautą masę 1 val. Periodiškai maišyti.
Karštą padažą supilti į stiklainį ir iškart užsukti.
Laikyti šaldytuve.

Receptą atsiuntė: Neringa
» Rašyti komentarą