Garstyčių padažas su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Gvazdikėliai, 2 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Obuoliai, 3 vienetai
- Garstyčios, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Actas, obuolių, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Pomidorų pasta, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Obuolius nulupti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir, įpilus truputį vandens, patroškinti. Troškinti neilgai, kad obuolių gabaliukai nesuirtų.
Svogūnus susmulkinti ir sumaišyti su obuoliais, sudėti pomidorų pastą, actą, cukrų, garstyčias, pasūdyti, įberti pipirų ir įmesti gvazdikėlius.
Troškinti gautą masę 1 val. Periodiškai maišyti.
Karštą padažą supilti į stiklainį ir iškart užsukti.
Laikyti šaldytuve.
» Rašyti komentarą