Garfieldo lazanija

Garfieldo lazanija
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Pomidorai, konservuoti, kapoti, 400 gramų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Jautiena, malta, 450 gramų
  • Kvietiniai miltai, 25 gramai
  • Pienas, 300 mililitrų
  • Makaronai, lazanijos, pakelis, 1 vienetas
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Sultinys, jautienos, 300 mililitrų
  • Sūris, fermentinis/parmezano, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Paruošti mėsos padažui reikės pakepinti faršą ir smulkintą svogūną kol paruduos, supilti sultinį, sukapotą česnaką, pomidorus, pjaustytus grybus ir išmaišyti.
Kepti maždaug 1 valandą kol padažas taps tirštas.
Norint dar labiau sutirštinti, galima mažame kiekyje vandens išmaišyti du arbatinius šaukštelius kukurūzų miltų ir bemaišant supilti į mėsos padažą.
Balto padažo gaminimui ištirpdykite inde 25 g sviesto, pastoviai maišydami supilkite miltus ir po truputį pilkite pieną kol padažas sutirštės.
Nuėmus nuo orkaitės, pabaigai supilkite didesnę dalį tarkuoto sūrio.
Toliau ištepkite sviestu kepimo formą ir vieną po kito klokite visus ingredientus, pradedant mėsos padažu, ant viršaus - lazanijos makaronais. Tuomet užpilti baltu padažu ir taip toliau.
Kepti 200 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes.
Nepamiršti ant viršaus prieš kepant užbarstyti likusį tarkuotą fermentinį arba parmezano sūrį.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Aušrytė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
jovita0830
2019-11-24 13:12
Puikus receptas! Bešamelio visada darau dvigubą ar net trigubą porciją, dar skaniau!
Garfildauskas
2019-02-06 13:03
Baisiai skaniai
Irena
2017-11-22 20:14
Man labai patiko ir mano seimai tai dabar jokios kitos lazanijos ir negaminu tik se
trevetas
2017-10-18 10:00
gerai gerai
Emilija
2016-12-31 13:52
Receptas Puikus!