Gardžiosios krevetės

Gardžiosios krevetės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudasis, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakai, 3
  • Baltas vynas, 0.25 stiklinės
  • Krevetės be kevalo, 500 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
  • Žalumynai
  • Padažas, čili, saldus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grūstą česnaką, krevetes ir pakepinkite apie 2 min.
Tuomet supilkite vyną, sudėkite čili padažą, cukrų, išmaišykite ir pakepinkite kol vynas išgaruos.
Patiekite apibarstytas žalumynais.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Povilas
» Rašyti komentarą
» Komentarai
oras
2013-09-18 14:27
čia šviežiom , ar tinka ir šaldytom? o rtai man jau kosmosas, eisiu geriau kiaušinienę kepti.... )
daiv
2012-03-26 20:24
noreciau pasigaminti
ass
2012-02-06 09:22
o tai druskos nereikia?
lialia
2011-11-03 13:58