Gardžiosios krevetės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, rudasis, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Česnakai, 3
- Baltas vynas, 0.25 stiklinės
- Krevetės be kevalo, 500 gramų
- Sviestas, 50 gramų
- Žalumynai
- Padažas, čili, saldus, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Ištirpinkite keptuvėje sviestą, sudėkite grūstą česnaką, krevetes ir pakepinkite apie 2 min.
Tuomet supilkite vyną, sudėkite čili padažą, cukrų, išmaišykite ir pakepinkite kol vynas išgaruos.
Patiekite apibarstytas žalumynais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-03-26 20:24
noreciau pasigaminti





2012-02-06 09:22
o tai druskos nereikia?
2011-11-03 13:58





2013-09-18 14:27