Gardžioji vištienos mišrainė pagal mamą

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, virta (krūtinėle), 1 vienetas
- Sūris, 150 gramų
- Grybai, 300 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaušiniai, virti, 5 vienetai
- Majonezas, 180 gramų
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Vištienos krūtinėlę išvirti pasūdytame vandenyje, ataušinti ir susmulkinti. Grybus pakepinkite kartu su svogūnais (galima naudoti ir marinuotus grybus), kiaušinius sutarkuokite arba sukapoti. Apvalų dubenį išklokite maistine plėvele, o į jo vidurį įstatyti stiklinaitę. Aplink stiklinę pradėkite sluoksniais dėti salotas: vištieną, apkeptus grybus su svogūnais, kiaušinius, vėl vištieną. Kiekvieną sluoksnį pertepkite storu majonezo sluoksniu. Pagamintas salotas padėkite į šaldytuvą kelioms valandoms, o tada išverskite į didelę lėkštę. Viršų užbarstykite tarkuotu sūriu (sūrio negailėti).
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-01-15 21:54