Gardžioji mamos pica

Gardžioji mamos pica
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sluoksniuota tešla, 1 vienetas
  • Kumpis, 200 gramų
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Pomidorai, 1 vienetas
  • Sūris, 100 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 50 gramų
  • Aliejus, kepimo skardai patepti
  • Bazilikas, džiovinti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą atšildyti ir iškočioti kuo ploniau. Iškočiotą tešlą padėti ant kepimo skardos pateptos riebalais.

  2. Kumpį supjaustyti juostelėmis, pievagrybius - griežinėliais, sūrį sutarkuoti.

  3. Picos padą ištepti pomidorų padažu, dėti sluoksnį kumpio, tada sluoksnį pievagrybių, o ant jų dėti majonezo.

  4. Picą pašauti į karštą orkaitę 10 - 15 minučių. Tada užbarstyti sūrio, gražiai išdėlioti pomidoro griežinukus, barstyti druskos, pipirų, bazilikų ir dar kepti apie 10 -15 minučių.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Raimonda
» Rašyti komentarą