Gardžioji mamos pica

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sluoksniuota tešla, 1 vienetas
- Kumpis, 200 gramų
- Pievagrybiai, 100 gramų
- Pomidorai, 1 vienetas
- Sūris, 100 gramų
- Druska
- Juodieji pipirai
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Majonezas, 50 gramų
- Aliejus, kepimo skardai patepti
- Bazilikas, džiovinti, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Tešlą atšildyti ir iškočioti kuo ploniau. Iškočiotą tešlą padėti ant kepimo skardos pateptos riebalais.
Kumpį supjaustyti juostelėmis, pievagrybius - griežinėliais, sūrį sutarkuoti.
Picos padą ištepti pomidorų padažu, dėti sluoksnį kumpio, tada sluoksnį pievagrybių, o ant jų dėti majonezo.
Picą pašauti į karštą orkaitę 10 - 15 minučių. Tada užbarstyti sūrio, gražiai išdėlioti pomidoro griežinukus, barstyti druskos, pipirų, bazilikų ir dar kepti apie 10 -15 minučių.
Skanaus!
» Rašyti komentarą