Gardusis tortilijų apkepas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Tortilija, 8 vienetai
- Kiaulienos faršas, 500 gramų
- Fermentinis sūris, 200 gramų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Paprika, 1 vienetas
- Pomidorai, 1 vienetas
- Pienas, 4 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 3 skiltelės
- Druska, 1 žiupsnelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Česnakinis padažas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 8
Suberiame kiaulienos faršą į keptuvę, pagardiname prieskoniais, kai šiek tiek apkepa, suberiame supjaustytus svogūnus, česnaką ir papriką. Viską gerai apkepiname. Tuomet suberiame supjaustytą pomidorą šiek tiek apkepiname ir supilame pomidorų padažą. Patroškiname ir išjungiame.
Kiekvieną tortiliją ištepame česnakiniu padažu ir ant kiekvienos padaliname apkepintą masę, suvyniojame ir išdėliojame į paruoštą kepimo formą.
Tuomet įpilame šlakelį pieno į kepimo formą ir tortilijų viršų aptepame grietine, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu. Dar galima ant sūrio šiek tiek užbarstyti universalių prieskonių mišinio.
Paruoštą patiekalą dedame į įkaitintą 180 laipsnių temperatūros orkaitę ir kepame apie 10-15 minučių. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2018-02-06 01:36
Labai skanu
2021-03-24 23:42