Gardusis Dovilės morkų pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Morkos, 5 stiklinės
- Cukrus, 2.5 valgomojo šaukšto
- Vaisiai, džiovinti
- Grietinė, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Sviestas, 100 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cinamonas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kvietiniai miltai, 2.5 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Nuskustas, nuplautas morkas reikia sutarkuoti, užpilti cukrumi ir palikti apie 30 min.
Į atskirą dubenį sudėkite džiovintus vaisius (pagal skonį: džiovintas vyšnias, aguonas, razinas, abrikosus ar pan.). Prieš dedant, vaisius šiek tiek pamirkykite vandenyje.Įdėkite grietinę, kiaušinius, išlydytą sviestą, vaisius, cinamoną, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, miltus, viską gerai išmaišykite. Sudėkite morkas. Maišykite tol, kol gausite vientisą masę. Maišant pilkite vandenį ar pieną.
Kepkite apie 40 min. iki 200 laipsnių temperatūroje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-03-19 16:56
Viršus sudege, vidus liko žalias, kepiau ilgai ir nuobodžiai. Trinkit receptą ir neklaidinkit žmonių!
2016-11-30 20:30
Nuostabus pyragas
2016-11-30 13:41
Pyragas išėjo išties gardus taip ,kad nekritikuokit
2015-10-23 17:01
pyraga reikia kepti tikrai 1val 2oolaipsniu,pyragas iskepe viskas ok,bet jau skonis tai siaubingas,buvo draugu,visiem nepatiko,o as pasirodziau kaip kokia nevykele,negalima zmoniu klaidinti su tokiais receptais fui
2020-03-23 12:53