Gardūs vištos sparniukai

Gardūs vištos sparniukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, nedidelės, 8 vienetai
  • Česnakai, 4
  • Juodieji pipirai
  • Kmynai, 2 valgomieji šaukštai
  • Krapai, švieži/džiovinti
  • Vištų sparneliai, 5 vienetai
  • Actas, 3 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas, 2 lašai
  • Vanduo, 2 stiklinės
  • Druska, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Prieskoniai, visokie
  • Pomidorų pasta, 1.5 valgomojo šaukšto
Gaminimo instrukcija:

Pirmiausia paruokšite marinatą, kuriame marinuosite sparniukus. Į vandenį suberkite smulkintas 3 česnako skilteles, actą, druską, juoduosius pipirus, kmynus, kitus prieskonius. Šį marinatą užpilkite ant sparnelių ir palaikykite 0,5-3 dienas. Bulves nuskuskite ir supjaustykite į 4 dalis. Sudėkite į indą, užpilkite majonezo, pomidorų pastos, grietinės, druskos (pagal skonį), pipirų, kmynų truputį, smulkintų krapų, susmulkintą česnako skiltelę, įlašinkite sojos padažo ir išmaišykite, kad visos bulvės apsiteptų. Į skardą paklokite pergamentinio (kepimo) popieriaus, sudėkite bulves (taip, kad jos kuo mažiau liestūsi su popieriaus paviršiumi, nes prilips), ant bulvių - sparnelius. Kepkite orkaitėje uždengę folija 1 val. Po to nuimkite foliją ir toliau kepkite, kol bulvės ir sparneliai gražiai paruduos. Valgykite karštus.

Receptą atsiuntė: Inesa
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Lina
2011-08-28 15:04
na nereikia sitaip nusisneketi... kuo puikiausiai apskrunda tie sparneliai taip pamarinuoti. Beje irodimui apacioje sudetos nuotraukos- pasiziurekit Gal gyvenimre negaminot, jei taip kalbat
ew
2011-08-28 09:39
tai, kad cia nuotraukos idetos ne sio recepto. kam klaidint zmones. is karto reiktu susiprast, kad nesamone marinuot keliom parom vandenyje ar kazkur, juk dar be to, actas ir rugima skatina, ir is kur toks apskrudimas bus. cia aliejuje virti sparneliai, tokie traskus ir apskrude, as taip manau
Jolita
2011-08-25 20:49
Labai nepatiko.
neingute
2009-11-18 22:19
tikrai skanu
(anonimas)
2009-09-15 12:33