Gardūs paukštienos vėrinukai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Paprika, žalia ar geltona
- Pomidorai, slyviniai
- Svogūnai, nedideli, 1 vienetas
- Kalakutienos faršas, 0.5 kilogramo
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Druska
- Aliejus
- Kukurūzų miltai, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Į faršą įmušame kiaušinį, smulkiai pjaustytą svogūną ir 2 valgomuosius šaukštus kukurūzų miltų. Viską gerai išmaišome. Likusius kukurūzų miltus pasiliekame apvoliojimui.
Iš faršo formuojame nedidelius rutuliukus, juos apvoliojame kukurūzų miltuose, dedame į įkaitintą aliejų ir apkepame, kol gražiai apskrus.
Išimame ir paliekame ant servetėlės kelioms minutėms, kad sugertų aliejaus perteklių.
Supjaustome papriką stambesniais gabalėliais. Imame iešmelius ir veriame pomidoriukus, mėsytę, papriką.
Mėsytė primena kebabo mėsos skonį.
Skanaus.
» Rašyti komentarą