Gardus obuolių pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 125 mililitrai
- Obuoliai, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Pienas, 125 mililitrai
- Sviestas, 125 gramai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Trynius išsukam su cukrumi. Paskui supilam pieną ir ištirpintą sviestą. Po truputį suberiam miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Sudedam nuluptus ir smulkiai supjaustytus obuolius. Įmaišome standžiai išplaktus baltymus. Tešlą sukrečiam į riebalais pateptą ir dziūvėsėliais pabarstytą skardą. Kepame 30-40 minučių įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-03-06 20:50






2014-08-23 17:34