Gardus lašišinis upėtakis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Upėtakis, lašišinis, 1 vienetas
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska, jūros
- Aliejus, kepimui
- Prieskoniai, žuvims
- Čili, milteliai
- Citrinpipiriai
Gaminimo instrukcija:
Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2009-10-17 21:36
labai skanu taip, aciuks uz recepta 

2011-05-08 10:52