Gardus lašišinis upėtakis

Gardus lašišinis upėtakis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Upėtakis, lašišinis, 1 vienetas
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska, jūros
  • Aliejus, kepimui
  • Prieskoniai, žuvims
  • Čili, milteliai
  • Citrinpipiriai
Gaminimo instrukcija:

Upėtakį supjaustyti mažais gabalėliais, išimti didžiuosius kaulus. Pagardinti citrininiais pipirais ir jūros druska ir palikti pastobėti per naktį. Kiaušinį išplakti su majonezu, žuvies prieskoniais ir čili milteliais. Įkaitinam aliejų. Žuvį merkiam į kiaušinio plakinį, po to į miltus ir dedame kepti. Kepame iš abieju pusių kol gražiai apskrus. Skanaus

Receptą atsiuntė: sandra
» Rašyti komentarą
» Komentarai
opaieuropa
2011-05-08 10:52
labai skanu, taciau kiausinio manau nereiktu
do re mi
2009-10-17 21:36
labai skanu taip, aciuks uz recepta