Gardūs kepsneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, marinatui, 3
- Svogūnai, 2 vienetai
- Alyvuogių aliejus, marinatui, 80 mililitrų
- Raudonas vynas, sausas, marinatui, 100 mililitrų
- Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
- Raudonėliai, marinatui, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Kiaulienos nugarinę sumaišome su smulkintais svogūnais.
Pasiruošiame marinatą: sumaišome aliejų su citrinos sultimis, vynu, sutrintais česnakais ir raudonėliu.
Į dubenį, kuriame sudėta mėsa ir svogūnai, supilame marinatą. Pamaišome ir dedame į šaldytuvą ~6 valandoms.
Išmarinuotą mėsą galima kepti grilyje ar tiesiog orkaitėje.
» Rašyti komentarą