Gardieji vištų sparneliai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištiena, (sparneliai), 1.5 kilogramo
- Garstyčios, 2 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 4 valgomieji šaukštai
- Medus, skystas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Sojos padažą, sutrintą česnaką, garstyčias bei medų išmaišykite ir šiame marinate marinuokite sparnelius apie pora valandų. Tada įkaitinkite aliejuje ir sparniukus apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje (prieš apkepant, marinatą nuvarvinkite atgal į dubenį). Apkeptus sparneliui glaudžiai sudėkite į kepimo indą, ant viršaus sukrėskite likusį marinatą ir kepkite orkaitėje apie pusvalandį.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-11-17 12:09
Tikrai lb skanu

2015-01-16 10:27
Manau apkepimas keptuvej del skoniobsudarymo? Nes per 30min ir taip sparneliai iskepa...
2014-11-25 14:20
Rita Asipauskas, skaitykite skaitykite
yra paminėtos ir garstyčios 


2014-11-20 17:29
Neparasyta kiek deti cesnako ??
2018-12-09 12:15